Het goede gesprek

Veel organisaties willen af van het verplichte nummertje van beoordelen. Op een vast moment met elkaar zitten en beoordelen. Veel meer ben jij op zoek naar het goede gesprek zelf, in plaats van de focus op verplichte momenten en verplichte formulieren. Een continu gesprek tussen leidinggevende en medewerker. De medewerker krijgt hiermee meer verantwoordelijkheid voor zijn eigen loopbaan.

Een nieuwe manier van gesprekken voeren vraagt om nieuwe vaardigheden, onafhankelijk of je een leidinggevende of een medewerker bent. Vaardigheden, niet voor die speciale momenten, maar voor de dagelijkse werkpraktijk. Denk aan het durven geven van feedback, het kunnen ontvangen van feedback en het écht luisteren naar de ander. 

Beter worden van en met elkaar

Een goed gesprek vraagt goede gesprekspartners. De rol van de medewerker is daarbij net zo belangrijk als de rol van de leidinggevende. Leer in deze training die vaardigheden om jouw rol als gesprekspartner optimaal neer te zetten.

In deze training leer je echt in contact te zijn met de ander. Je leert de juiste vragen te stellen, echt te luisteren en kunt feedback geven op de momenten dat het echt nodig is. Zo word je samen beter.

Voor wie?

Dit programma is geschikt voor leidinggevenden, medewerkers en teams die beter willen worden van en met elkaar.

 

Het goede gesprek

Benieuwd hoe onze programma's teams beter laten samenwerken?

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.