Coach Drachten

Onze coach Drachten is de dicht bij huis oplossing voor al je levens en werk gerelateerde vragen.

  • Merk je dat je minder lekker in je vel zit?
  • Ervaar je veel spanning en stress?
  • Wil je snel weer die leuke partner, ouder, vriend of vriendin zijn?
  • Wil je weer lekker in je vel zitten? En tips krijgen hoe je de regie over je eigen leven weer oppakt?

Onze unieke methode richt zich op regie krijgen over je eigen leven, het leren kennen van je grenzen en het weten wat de volgende juiste stap is. Een kennismakingsgesprek bij The Rechargery is altijd gratis en vrijblijvend.

Direct contact?

Wat kan onze coach voor je doen?

Onze coaches zijn er om jou te helpen met al je vragen rond burn-out, stress, loopbaanontwikkeling, vitaliteit, energie en alle vragen waar je mee verder wilt. Samen met jou inventariseert onze coach welke vraag er bij je speelt. Op basis van die vraag stel je samen met je coach een plan op.

Het leren kennen van je eigen balans tussen inspannen en ontspannen is de basis om stress te voorkomen en de juiste keuzes te kunnen maken. Inspannen is overigens heel gezond. Ongezond en spanning verhogend wordt het als je te veel inspant en te weinig ontspant, dan is de balans weg.

Als je structureel die signalen negeert dan wordt het systeem te veel belast. Dat kan jaren duren. Maar er komt een moment dat ons lichaam zegt, genoeg! En dan kan je niet meer. Om het niet zover te laten komen hebben wij een succesvolle methode ontwikkelt om spanning buiten de deur te houden en vanuit eigen regie je doel te bereiken.

Plan van aanpak

Vooraf bespreken we hoeveel sessies je nodig hebt. Meestal zijn dat er zo’n 4 a 5. In de intake bespreken we het plan van aanpak en stel jij je doel. In de coaching verstevigen we je fundament. We leren je de signalen van je lijf herkennen en ernaar te luisteren en we geven je inzicht in jouw energiehuishouding. Zo leer je de juiste mate van inspanning en ontspanning kennen en bereik je makkelijk elk doel.

Wat is de opbrengst van de coach Drachten?

Na deze coaching zit je lekkerder in je vel. Je hebt weer energie en zin om de dingen op te pakken en om je werk uit te voeren. Je weet hoe je je doel moet bereiken en je weet hoe je ontspannen kunt blijven in alle situaties. Zo ben en blijf jij in controle en houd je balans in je leven.

Je bent welkom!

Meer weten?
Coach Drachten
  • NA DEZE COACHING:

  • GEEF JE MAKKELIJKER RICHTING AAN JE LEVEN

  • KEN JE JE EIGEN GRENZEN EN WEET JE DEZE TE BEWAKEN

  • WEET JE DE WERK-PRIVÉ BALANS GOED TE HOUDEN

  • ZIT JE LEKKERDER IN JE VEL

  • HAAL JE WEER PLEZIER UIT JE WERK EN DE DINGEN DIE JE DOET

Benieuwd hoe onze programma's teams beter laten samenwerken?

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.