Feedback geven en ontvangen

Feedback geven en ontvangen

In deze training richten we ons op het verbeteren van de samenwerking door feedback te geven en te ontvangen. Zo ontwikkel je een vruchtbare samenwerking waar zowel jij als de ander beter van wordt.

LEES MEER
Geweldloos communiceren

Geweldloos Communiceren

In deze training richten we ons op het verbeteren van de samenwerking door feedback te geven en te ontvangen. Zo ontwikkel je een vruchtbare samenwerking waar zowel jij als de ander beter van wordt. Dat gaat niet altijd vanzelf.

LEES MEER
Omgaan met weerstand

Omgaan met weerstand

In de training Omgaan met weerstand leer je het mechanisme achter weerstand kennen en leer je waar het vandaan komt. Je leert de weerstand bij jezelf herkennen, je krijgt inzicht in denkpatronen die jou in de weg zitten, en je leert hoe je weerstand moet ombuigen in mee-stand.

LEES MEER
Persoonlijke Assertiviteit

Assertiviteit

Assertiever zijn kun je leren. Van huis uit krijgen we mee hoe je je moet gedragen, wat je wel en niet mag zeggen en hoe we ons ten opzichte van anderen moeten opstellen. Op het moment dat je merkt dat die stijl niet meer passend is, dan is het tijd om assertiever te worden en dat kun je leren.

LEES MEER
Het goede gesprek

Persoonlijke effectiviteit

Continue met elkaar het gesprek aangaan in plaats van een verplicht lijstje afvinken tijdens het jaarlijkse beoordelingsgesprek, dat is waar de training Het goede gesprek over gaat. Leer om in contact te komen met de ander om zo te weten wat er echt speelt.

LEES MEER
Coachen voor leidinggevenden

Coachend leidinggeven

Wil jij je rol als leidinggevende verstevigen en echt bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van je teamleden? Deze eendaagse training leert je de juiste coach technieken om in contact te komen met je teamleden en iedereen in zijn of haar kracht te zetten.

LEES MEER

Benieuwd hoe onze programma's teams beter laten samenwerken?