Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit

Met deze verdiepende training Persoonlijke effectiviteit leer je in 1 dag stevig te staan in de keuzes die voor jou belangrijk zijn en word je effectiever! Zo besteed je meer tijd aan zaken die er echt toe doen.

LEES MEER
Coachen voor leidinggevenden

Coachen voor leidinggevenden

Wil jij je rol als leidinggevende verstevigen en echt bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van je teamleden? Deze 2-daagse training leert je de coachtechnieken om in contact te komen met je teamleden en iedereen in zijn of haar kracht te zetten.

LEES MEER
Nee leren zeggen

Nee leren zeggen

Kan jij het makkelijk anderen naar de zin maken en vind je het moeilijk om jouw grenzen aan te geven? Ga je gemakkelijk conflicten uit de weg? In deze training leer je hoe je je grenzen aan kunt geven en op een tactvolle manier nee kunt zeggen.

LEES MEER
Het goede gesprek

Het goede gesprek

Continue met elkaar het gesprek aangaan in plaats van een verplicht lijstje afvinken tijdens het jaarlijkse beoordelingsgesprek, dat is waar de training Het goede gesprek over gaat. Leer om in contact te komen met de ander om zo te weten wat er echt speelt.

LEES MEER
Omgaan met weerstand

Omgaan met weerstand

Natuurlijk werken we liever aan het voorkomen van uitval maar soms is het nodig om na uitval te werken aan herstel. Om goed te herstellen, na een burn out of een bijna burn out, en te zorgen dat je na uitval vitaal blijft bieden we individuele coachtrajecten Burn out herstel aan.

LEES MEER

Benieuwd hoe onze programma's jouw organisatie vitaler kunnen maken?

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.