Laten we kennismaken!

Vul hier je naam in en we nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met je op. 


  KVK: 30273414
  BTW: BTW NL001923472B27

  FEEDBACK

  “Dit in combinatie met hele fijne trainers. Zowel Sharon als Allard zijn zeer prettig en hebben een goed gevoel bij het aansluiten van de behoeften in de groep op dat moment. Ik persoonlijk zou zelfs een vervolgoptie willen bijvoorbeeld in de vorm van begeleide intervisie of een coaching traject door hun.”


  Rogier D., Schiphol

  “Ik vind de combinatie van ‘de mens’ en het werk super. Een training gericht op het totale plaatje en niet alleen op kennis en vaardigheden. Wat zet je in als mens. Wie ben je en hoe maak je optimaal gebruik van je kwaliteiten! Super.”


  Anna van S., GGDrU

  “Overall ben ik blij met de inzichten die je me hebt gegeven en de hulp in mijn zoektocht naar jezelf en hoe ik goed daarmee om kan gaan om zo vrij, vrolijk, zorgeloos en ontspannen mogelijk te kunnen leven. Die zoektocht blijft (blijkt) een behoorlijke reis te zijn, waar ik voor mijn gevoel nog maar aan het begin sta.”


  Johannes K., Sweco

  “I like did so much, it really thought me a lot about leadership. It was only for a short period of time. It gave me the importance of having something to look up to and evaluating the different skills that they have. Allard was quit friendly to work with and funny too!”


  Nasipo M., ADFA Durban

  “Zacht en vriendelijk.
  Tegelijkertijd wel degelijk aanwezig kijkend naar lichaamstaal en goed luisterend.
  Dat blijkt onmiddellijk uit de feedback.
  Is in staat ontspannen en gericht door te dringen tot de kernissues.
  In vond dat bloedirritant in het begin maar je hebt me goed geholpen”


  Gijsbert van E., Sweco

  “Je geeft me ook letterlijk op mijn kop als het nodig is. Je hebt in een jaar tijd veel bereikt,
  Daar ben ik je ook heel dankbaar voor. Je hebt het voor elkaar gekregen dat ik meer over mezelf ben gaan nadenken en over mijn handelen. Een aardige confrontatie met mezelf af en toe. Maar dat moet, want ik wil het niet meer doen zoals ik het heb gedaan.”


  Harry van B., Zzp-er

  “Het was een prima workshop en het was nog beter geweest als we meer tijd hadden gehad. De workshop was te kort. Allard weet veel van de materie en is een goed luisteraar.”


  Thokozisa Z., ADFA Durban

  “Iedere sessie met jou ben ik onder de indruk over jouw werkwijze en hoe jij bepaalde
  mechanismen en automatismen van mij zo goed en snel doorziet.
  Na jaren van worstelen en dat ik niet wist waar dingen vandaan kwamen, en waarom ik de dingen deed, had jij in een paar sessies al de pijnpunten eruit gehaald.”


  Henrie van B., Docent

  “Ik vond de gesprekken met jou erg fijn, je luistert goed naar wat ik zeg en probeert adhv mijn persoonlijke gebeurtenissen advies te geven. Het advies geef je op een fijne manier, je hint naar bepaalde dingen zonder het door te drukken. Je hebt veel geduld als het gaat om het uitleggen van je advies, zelfs voor een koppig iemand als ik ;-).”


  Bas van A., Student