MAAK KENNIS MET TEAMPROGRAMMA’S DIE WERKEN

Beter Samenwerken

Beter Samenwerken

Met het ontwikkelprogramma Beter Samenwerken leren teamleden wat er nodig is om slimmer, gemotiveerder en effectiever met elkaar te werken. De teamleden ontwikkelen zelfkennis, krijgen inzicht in hoe teams ontwikkelen en leren zichzelf en elkaar daarmee beter kennen.

LEES MEER
Vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit op de werkvloer

Een intensief 5-daags programma om vitaal te zijn vanuit hoofd, hart en lijfIn ons programma Vitaliteit op de werkvloer leer je je hoofd te gebruiken en ontwikkel je je ratio om te analyseren en de juiste keuzes te maken. 

LEES MEER
Vitaliteitsprogramma's

Workshop Vitaal aan het werk

Een interactieve sessie van 1 dagdeel waarin je kennismaakt met vitaliteit. Naast kennis en inzicht over vitaliteit, wat het is en wat niet, ga je vooral ook veel doen! Je krijgt inzicht in je eigen energiehuishouding, tips om makkelijker te ontspannen en je leert efficiënter te zijn in je communicatie.   

LEES MEER

Herkennen van signalen en het gesprek aangaan

Een training voor leidinggevenden en HR over voorkomen van uitval. Hoe zorg je dat medewerkers niet uitvallen en hoe voorkom je burn-out? 

LEES MEER
Vitaliteitsprogramma's

Stress de baas

Hoe sneller je de alarmsignalen van je lijf herkent en de oorzaak kunt aanpakken, hoe kleiner de kans dat je overspannen of burn-out raakt. In deze training (zowel individueel als met een team) leer je jouw stressvolle situaties herkennen, en train je jezelf om stress te verminderen.

LEES MEER
Burn out herstel

Burn out herstel

Natuurlijk werken we liever aan het voorkomen van uitval maar soms is het nodig om na uitval te werken aan herstel. Om goed te herstellen, na een burn out of een bijna burn out, en te zorgen dat je na uitval vitaal blijft bieden we individuele coachtrajecten Burn out herstel aan.

LEES MEER

Benieuwd hoe onze programma's teams beter laten samenwerken?

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.