MAAK KENNIS MET VITALITEITSPROGRAMMA’S DIE WERKEN

Vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit op de werkvloer

Een intensief 5-daags programma om vitaal te zijn vanuit hoofd, hart en lijfIn ons programma Vitaliteit op de werkvloer leer je je hoofd te gebruiken en ontwikkel je je ratio om te analyseren en de juiste keuzes te maken. 

LEES MEER
Vitaliteitsprogramma's

Workshop Vitaal aan het werk

Een interactieve sessie van 1 dagdeel waarin je kennismaakt met vitaliteit. Naast kennis en inzicht over vitaliteit, wat het is en wat niet, ga je vooral ook veel doen! Je krijgt inzicht in je eigen energiehuishouding, tips om makkelijker te ontspannen en je leert efficiënter te zijn in je communicatie.   

LEES MEER
Vitaliteitsprogramma's

Stress de baas

Hoe sneller je de alarmsignalen van je lijf herkent en de oorzaak kunt aanpakken, hoe kleiner de kans dat je overspannen of burn-out raakt. In deze training (zowel individueel als met een team) leer je jouw stressvolle situaties herkennen, en train je jezelf om stress te verminderen.

LEES MEER

Herkennen van signalen en het gesprek aangaan

Een training voor leidinggevenden en HR over voorkomen van uitval. Hoe zorg je dat medewerkers niet uitvallen en hoe voorkom je burn-out? 

LEES MEER
Burn out herstel

Burn out herstel

Natuurlijk werken we liever aan het voorkomen van uitval maar soms is het nodig om na uitval te werken aan herstel. Om goed te herstellen, na een burn out of een bijna burn out, en te zorgen dat je na uitval vitaal blijft bieden we individuele coachtrajecten Burn out herstel aan.

LEES MEER
Burn out herstel

Recharge je team!

Gezond, fit en ontspannen vanuit thuis werken? Geef je team nu een boost! Recharge je team is een online workshop om fit en vitaal te blijven. Nu we veel thuiswerken en minder reizen is het nodig om voor voldoende beweging en vitaliteit te zorgen. Recharge je team is een one hour energy boost. Iedereen kan mee doen, vanaf elke plek. Je krijgt oefeningen die iedereen kan volgen en een lekkere cool-down zodat je fit en vitaal weer aan de slag kunt gaan.

LEES MEER
VitaMail

VitaMail

VitaMail is vitaliteit per email. Een jaar lang elke week een mail met een opdracht, een serie oefeningen, een quiz of een challenge. Elke mail linkt aan een thema rondom vitaliteit, gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Zo houd je vitaliteit het hele jaar op de agenda en blijft iedereen vitaal.

LEES MEER

Benieuwd hoe onze programma's jouw organisatie vitaler kunnen maken?

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.