Coach Utrecht

Onze coach Utrecht is de dicht bij huis oplossing voor al je levens- en werkgerelateerde vragen. Wil je weten hoe je verder moet in je werk? Zit je niet lekker in je vel? Of ervaar je veel spanning of stress? Onze coach Utrecht is er om samen met jou op zoek te gaan naar antwoorden.

Onze unieke methode richt zich op regie krijgen over je eigen leven, het leren kennen van je eigen grenzen en het weten wat een juiste stap is. Een kennismakingsgesprek bij The Rechargery is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kan onze coach voor je doen?

Onze coach inventariseert samen met jou welke vraag er bij je speelt. Of misschien spelen er wel meer vragen. Op basis van die vraag of vragen stel je samen met je coach een plan op. En deel van dat plan doe je samen met de coach, een deel doe je zelf. Zo ontwikkel je eigen regie en krijg je handvatten om verantwoordelijkheid te nemen.

Een belangrijk onderdeel van de coaching zijn de signalen van je lijf die jou attent maken op spanning. Deze leren herkennen en ernaar te luisteren, is waar we in ons programma mee aan de slag gaan. Want jouw lijf liegt niet, het geeft haarscherp aan als het genoeg is en tijd voor ontspannen in plaats van inspannen. Ons systeem is zo ingericht dat het zelf zorgt voor een optimale balans van inspanning en ontspanning. Bij veel inspanning ga je zweten, je voelt je spieren, je hartslag wordt hoger, allemaal signalen van het lijf. Inspannen is overigens heel gezond. Ongezond en spanning verhogend wordt het als je die signalen gaat negeren. De signalen van je systeem ontkennen en in plaats van te ontspannen door te gaan met inspannen. Dat kan zo af en toe zeker geen kwaad. Als je een belangrijke deadline hebt zal de adrenaline wat toenemen en zal je je systeem even moeten laten, om als de deadline geweest is, te zorgen voor extra ontspanning.

Als we nu structureel die signalen negeren dan wordt het systeem te veel belast. Dat kan jaren duren. Maar er komt een moment dat ons lichaam zegt, genoeg! En dan kan je niet meer. Om het niet zover te laten komen hebben wij een succesvolle methode ontwikkelt om spanning buiten de deur te houden en vanuit eigen regie je doel te bereiken.

Plan van aanpak

We verstevigen je fundament. We leren je de signalen van je lijf herkennen en ernaar te luisteren en we geven je inzicht in jouw energiehuishouding. Zo leer je de juiste mate van inspanning en ontspanning kennen. We stellen vooraf een plan van aanpak op zodat je weet waar je aan toe bent en waar je naartoe werkt.

Wat is de opbrengst van de coach Utrecht?

Met deze lichaamsgerichte coaching verstevigen we jouw eigenheid. Je leert de boodschappen uit je eigen geschiedenis herkennen en kennen. Je leert om de boodschappen die spanning opleveren om te zetten in boodschappen die ontspannen. Je leert te vertrouwen op de signalen van je lijf en daarnaar te luisteren. Zo blijf je in controle en houd je balans in je leven. Je bereikt makkelijker je doelen en bent effectiever.

Meer weten?
Coach Utrecht
  • NA DEZE COACHING:

  • GEEF JE MAKKELIJKER RICHTING AAN JE LEVEN

  • KEN JE JE EIGEN GRENZEN EN WEET JE DEZE TE BEWAKEN

  • WEET JE DE WERK-PRIVÉ BALANS GOED TE HOUDEN

  • ZIT JE LEKKERDER IN JE VEL

  • HAAL JE WEER PLEZIER UIT JE WERK EN DE DINGEN DIE JE DOET

Benieuwd hoe onze programma's teams beter laten samenwerken?