Persoonlijke ontwikkeling Eindhoven

“Wat het hoofd wil, het hart vol van is en het lichaam aankan in perfecte balans brengen”

Ontwikkelen is leren de dingen anders te doen

Persoonlijke ontwikkeling begint met de wens en bereidheid om bezig te gaan met leren de dingen anders te doen. Ontwikkelen wordt vaak gezien als jezelf veranderen. Dat is niet nodig. Ontwikkelen is leren de dingen anders te doen. Zo word je effectiever en flexibeler en bereik je makkelijker je doel.

Wat houdt je bezig?

Welke vraag speelt er voor jou?

 • Waar sta ik in het leven op dit moment?
 • Wat houdt me tegen om echt een stap te zetten?
 • Wat zijn de terugkerende thema’s in mijn leven?
 • En wat zijn mijn diepste angsten en verlangens?
 • Wie ben ik werkelijk?
 • Hoe kan ik mijn invloed en betrokkenheid op de werkvloer vergroten?
 • Hoe kan ik mijn eigen hinderlijke patronen herkennen en doorbreken?

Ben je eraan toe om echt een antwoord te vinden? En wil je graag een volgende stap maken?

Wees welkom!

Ontwikkelen is je dromen verwezenlijken

Persoonlijke ontwikkeling Eindhoven is een keuze. Een keuze voor een leven in eigen hand en zelf je koers bepalen. Zowel binnen je werkomgeving als privé. Persoonlijke groei is nodig om je dromen te verwezenlijken en om doelen te bereiken. Bij The Rechargery is persoonlijke ontwikkeling Eindhoven, ontwikkelen vanuit wat het hoofd wil, het hart vol van is en het lichaam aankan. Zodra die in perfecte balans zijn ontstaat groei en leef je voluit met passie en verlangen!

 “Het is nooit te laat om je te ontwikkelen.”

Programma

Aan bod komen

Hoofd, hart en lichaam in perfecte balans

Ontwikkelen vanuit het hoofd

Het hoofd (brein, gedachten) helpt in het maken van keuzes, in het reflecteren, in het weten én je hoofd kan in de weg zitten. Daarmee bedoelen we dat je brein ook vol zit belemmeringen en overtuigingen en dat je brein goed is in het hardgrondig negeren van signalen over hoe het echt met je gaat en wat je nodig hebt. Bij The Rechargery start ontwikkelen met het leren herkennen van de signalen van je lichaam. Zodra je weet wat je lichaam (je systeem) nodig heeft en aankan heb je je  brein nodig om de gekozen koers vast te houden.

Ontwikkelen vanuit het hart

Passie en verlangen komen vanuit het hart. Iedereen heeft passie en verlangen en vaak vind je het lastig om je verlangen te volgen of om dat te doen waar je hart ligt, om echt vol passie en verlangen in het leven te staan. Wij leren je weer te verbinden met je hart. We ondersteunen je in de zoektocht naar wat je echt wilt en helpen je voluit vanuit je hart te leven!

Ontwikkelen vanuit het lichaam

Ontwikkelen begint met het leren kennen van de signalen van je lichaam.  Jouw lijf, je fysiek, is een prachtig apparaat dat feilloos aanvoelt en weet wat ok is en wat niet ok is. Wanneer er een grens wordt overschreden en wanneer niet. Wat we vaak zijn vergeten, of hebben afgeleerd in de loop der jaren, is die signalen serieus te nemen. Vaak noemen we die signalen, onderbuikgevoel, intuïtie of sensitiviteit. Allemaal gaan ze over aanvoelen wat er speelt bij jezelf en de ander. Wij leren je de signalen van je lijf te kennen en herkennen. Zo vind je de juiste balans en word je effectief op de manier die jou past.

Zodra wat het hoofd wil, het hart vol van is en het lichaam aankan in balans is ben je bezig met persoonlijke groei. Zo ontwikkel je jouw eigen weg in authenticiteit en leiderschap. We ondersteunen je daar graag in!

Hoe we werken

We werken bij Persoonlijke ontwikkeling Eindhoven in kleine groepen of 1-op-1 in een veilige open setting. Onze begeleiders zijn ervaren trainers en coaches die ieder de eigen ervaring meenemen in de begeleiding. We helpen je om antwoord te vinden op jouw leervragen. We werken met ervaringsgerichte oefeningen, stilte-oefeningen, lichaamswerk en onderbouwen het programma met theorie. We ondersteunen, spiegelen en reflecteren je in je zoektocht naar wie je ten diepste bent.

Meer weten?
Persoonlijke ontwikkeling Eindhoven
 • NA DEZE TRAINING:

 • WEET JE WIE JE TEN DIEPSTE BENT

 • LEEF JE JE LEVEN VANUIT PASSIE EN VERLANGEN

 • BEN JE ASSERTIEVER EN DAADKRACHTIGER

 • HOUDEN JE OUDE PATRONEN JE ONTWIKKELING NIET MEER TEGEN

 • HAAL JE KRACHT  UIT DE UITGEKIENDE BALANS TUSSEN INSPANNING EN ONTSPANNING

Benieuwd hoe onze programma's teams beter laten samenwerken?