Stress Coach Utrecht

Onze stress coach Utrecht is de dicht bij huis oplossing voor al je burn-out, overspannen en stress klachten. Voor zowel een naderende burn-out als bij langdurige stress kan onze coach jou helpen.

  • Merk je dat je gespannen en geprikkeld bent?
  • Kom je moe thuis en voel je je niet uitgerust als je opstaat?
  • Wil je weer die leuke partner, ouder, vriend of vriendin zijn?
  • Wil je sneller merken dat je spanning oploopt? En tips krijgen hoe je makkelijker kunt ontspannen?

Wij helpen je jouw energiebalans te herstellen en controle te krijgen over de stress.

Wil jij weer ontspannen in het leven staan? Neem vrijblijvend contact op met onze burn-out coach Alphen aan den Rijn voor een gratis kennismaking.

Onze unieke methode richt zich op regie houden over je eigen energiebalans, het leren kennen van je eigen grenzen en de balans vinden in inspannen en ontspannen. Kies voor een ontspannen leven!

Direct contact?

Signalen van stress

Onze unieke methode richt zich op het herkennen van signalen die stress en burn-out aankondigen. Ons systeem, ons lijf, voelt haarscherp aan wat spanning verhoogt en wat spanning verlaagt. Stress en burn-out ontstaan zodra we niet of niet goed naar die signalen luisteren. Wij leren je de signalen van overspanning te herkennen en geven je handvatten en tips hoe die spanning te verlagen en ontspannen te kiezen voor dat wat goed voor je is.

Het leren kennen van je eigen balans tussen inspannen en ontspannen is de basis om stress en burn-out te voorkomen. Inspannen is overigens heel gezond. Ongezond en spanning verhogend wordt het als je te veel inspant en te weinig ontspant, dan is de balans weg.

Als je structureel de signalen negeert van overspanning dan wordt het systeem te veel belast. Dat kan jaren duren. Maar er komt een moment dat je systeem, jouw lichaam zegt, het is genoeg! En dan kan je niet meer. Dan ben je opgebrand, burn-out. Om het niet zover te laten komen coachen we jou in het herstellen van burn-out en zorgen we dat je stress en burn-out buiten de deur kan houden.

Plan van aanpak

Vooraf bespreken we hoeveel sessies je nodig hebt. Meestal zijn dat er zo’n 4 a 5. In de intake bespreken we het plan van aanpak en stel jij je doel. In de coaching verstevigen we je fundament. We leren je de signalen van je lijf herkennen en ernaar te luisteren en we geven je inzicht in jouw energiehuishouding. Zo leer je de juiste mate van inspanning en ontspanning kennen.

Wij werken lichaamsgericht. Wat betekent dat?

Je leert de signalen van je lijf herkennen en ernaar te luisteren. Je leert onderscheid maken tussen wat je hoofd wil en wat je lijf aankan. Anders gezegd, vaak wil je te veel. Vaak denk je dat je nog wel door kunt terwijl je lichaam signalen stuurt (pijntjes, verkrampte spieren, buikpijn, etc.) die aangeven dat het genoeg is. Wij leren je die signalen herkennen en ernaar te luisteren.

Wat is de opbrengst van de stress coach Utrecht?

Na deze coaching zit je lekkerder in je vel. Je hebt weer energie en zin om de dingen op te pakken en om je werk uit te voeren. Je weet hoe je rust kan vinden en hoe je ontspannen kunt blijven in alle situaties. Zo ben en blijf jij in controle over je inspanning en ontspanning en houd je balans in je leven.

Je bent welkom!

Meer weten?
Stress coach Utrecht
  • NA DEZE COACHING:

  • KEN JE JE EIGEN ENERGIE-BALANS

  • KEN JE JE EIGEN GRENZEN 

  • WEET JE DE WERK-PRIVÉ BALANS GOED TE HOUDEN

  • ZIT JE LEKKERDER IN JE VEL

  • HAAL JE WEER PLEZIER UIT JE WERK EN DE DINGEN DIE JE DOET

Benieuwd hoe onze programma's teams beter laten samenwerken?