Stress coach Amsterdam

Onze stress coach Amsterdam is de dicht bij huis oplossing voor al je burn-out, overspannen en stress klachten. Voor zowel een naderende burn-out als bij langdurig uitval kan onze stress coach Amsterdam jou helpen.

Wil jij weer ontspannen in het leven staan? Wil je controle hebben over jouw energiehuishouden? Wil je je balans terugvinden? Neem vrijblijvend contact op met onze stress coach Amsterdam voor een gratis kennismaking.

Onze unieke methode richt zich op regie over eigen energiebalans, het leren kennen van je eigen grenzen en het kunnen aangeven van die grenzen.

Signalen van burn-out

De signalen van je lijf die jou attent maken op overspanning leren herkennen en ernaar te luisteren, dat is waar we in ons programma mee aan de slag gaan. Want jouw lijf liegt niet, het geeft haarscherp aan als het genoeg is en tijd voor ontspannen in plaats van inspannen. Ons systeem is zo ingericht dat het zelf zorgt voor een optimale balans van inspanning en ontspanning. Bij veel inspanning ga je zweten, je voelt je spieren, je hartslag wordt hoger, allemaal signalen van het lijf. Inspannen is overigens heel gezond. Ongezond en spanning verhogend wordt het als je die signalen gaat negeren. De signalen van je systeem ontkennen en in plaats van te ontspannen door te gaan met inspannen. Dat kan zo af en toe zeker geen kwaad. Als je een belangrijke deadline hebt zal de adrenaline wat toenemen en zal je je systeem even moeten laten, om als de deadline geweest is, te zorgen voor extra ontspanning. Als we nu structureel die signalen negeren dan wordt het systeem te veel belast. Dat kan jaren duren. Maar er komt een moment dat ons lichaam zegt, genoeg! En dan kan je niet meer. Dan ben je opgebrand, burn-out. Om het niet zover te laten komen hebben wij een succesvolle methode ontwikkelt om te herstellen en burn-out buiten de deur te houden.

Plan van aanpak

We verstevigen je fundament. We leren je de signalen van je lijf herkennen en ernaar te luisteren en we geven je inzicht in jouw energiehuishouding. Zo leer je de juiste mate van inspanning en ontspanning kennen.

Wij werken lichaamsgericht. Maar wat betekent dat eigenlijk?

Dat betekent dat we werken met de signalen van het lijf. Vaak heb je geleerd om vooral met je hoofd bezig te zijn. Het nadeel van ons brein is dat we daar vaak meer kunnen dan we denken. Anders gezegd, je brein eist te veel van je. Niet je hoofd, of je gedachten bepalen wat goed voor je is, dat doet je lijf. Die voelt haarscherp aan wat je wel en niet nodig hebt, daar moet je naar leren luisteren.

Wat is de opbrengst van de stress coach Amsterdam?

Met deze lichaamsgerichte coaching pakken we de hele burn-out aan. Je leert de boodschappen uit je eigen geschiedenis herkennen en kennen. Je leert om de boodschappen die spanning opleveren om te zetten in boodschappen die ontspannen. Je leert te vertrouwen op de signalen van je lijf en daarnaar te luisteren. Zo bouw je aan een nieuw fundament. Resultaat is dat je beter thuis bent in je energiehuishouding en de signalen herkent die een burn-out aan kunnen wakkeren. Zo blijf je in controle en houd je balans in je leven.

Meer weten?
Stress coach Amsterdam
  • NA DEZE COACHING:

  • KEN JE JE EIGEN ENERGIE-BALANS

  • KEN JE JE EIGEN GRENZEN 

  • WEET JE DE WERK-PRIVÉ BALANS GOED TE HOUDEN

  • ZIT JE LEKKERDER IN JE VEL

  • HAAL JE WEER PLEZIER UIT JE WERK EN DE DINGEN DIE JE DOET

Benieuwd hoe onze programma's teams beter laten samenwerken?